ابراهيم سحرخيز افزود: کشورهايي مثل چين و هندوستان طرحهاي اصيل و رسمي ايران را تقليد و در توليدات خود از آنها استفاده ميکنند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اينکه هم اکنون توليدات اين کشورها بازار فروش خوبي در دنيا دارد، تصريح کرد: اگر اين هنر همچون گذشته رونق پيدا کند دانش آموزان و دانشجويان ميتوانند آن را به عنوان شغلي پايدار در نظر گيرند.
وي با تأکيد بر اينکه صنعت گردشگري و درآمدهاي نفتي از محورهاي توسعه به شمار ميآيند، ادامه داد: بايد هنر صنعت فرش را به عنوان يکي از بازوهاي صنعت گردشگري تلقي کنيم.
سحرخيز اظهارداشت: معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش سعي دارد با ايجاد تعامل ميان اين معاونت و مرکز ملي فرش، زمينه را براي رشد اين هنر صنعت فراهم کند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه امروزه کمتر شاهد خلاقيت و نوآوري در صنعت فرش هستيم، اضافه کرد: مطالعات نشان ميدهد هنر و انديشه در بافت فرش به آثار گذشته و يا تقليدي از آن سوق داده شده است.
سحر خيز يادآور شد: اين هنر صنعت امروز يکي از رشتههاي کار و دانش است و اميدواريم در سالهاي آينده مورد اهتمام بيشتري قرار گيرد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: دانش آموزان ايراني از گذشته تاکنون به صورت مستقيم و غير مستقيم در کتابهاي خود از جمله تعليمات اجتماعي با زندگي عشاير و دستبافتههاي آنها آشنا شدهاند.
112/
انتهای پیام/